(0)316 22 72 03 Offerte aanvragen

Betrouwbaar en vakkundig

Voor betrouwbare calculaties bent u bij Rentema Adviesbureau aan het juiste adres. Wij calculeren voor onze opdrachtgevers in zowel de utiliteitssector en voor de woningbouw. Wij rekenen met de meest actuele, marktconforme prijzen en montagetijden volgens de Ende/UNETO-normen. Door onze brede manier van werken zijn wij goed op de hoogte van de marktprijzen en trends op financieel gebied binnen onze branche.

Diversen soorten kostencalculaties in verschillende projectfases

Wij maken kostencalculaties voor de diverse projectfases; in de verkennende of VO fase maken wij kostenramingen op basis van m² kengetallen. In de DO fase van het project kunnen we een gedetailleerdere elementenbegrotingen opstellen. Tijdens de aanbestedingsfase van het project stellen wij voor installateurs gedetailleerde begrotingen op waarmee zij zich kunnen inschrijven op de projecten. Tijdens de uitvoeringsfase kunnen wij meerwerkopgaves opstellen of controleren.
Doordat wij alle vormen van ramingen en calculaties al jaren en met grote regelmaat uitvoeren, is deze vorm van advieswerk een van onze specialisme geworden.

Kostencalculatie

Meerwaarde opzetten calculaties door adviesbureau

Calculeren is een vak apart. Door onze ruime ervaring in zowel calculatiewerk, advieswerk, werkvoorbereiding en projectleiding kunnen wij zowel administratief, organisatorisch, technisch en financieel kijken naar het calculatievraagstuk wat gemaakt moet worden. Zo kunt u als opdrachtgever uiteindelijk goed geïnformeerd een juiste keuze maken, risico’s minimaliseren en faalkosten voorkomen.
Kortom met onze insteek trachten wij elke keer weer te streven naar de beste prijs-kwaliteit verhouding in uw calculatie.

offerte formulier

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

    ×