(0)316 22 72 03 Offerte aanvragen

Advieswerk als specialisme

In de afgelopen jaren heeft Rentema Adviesbureau Installatietechniek zich voornamelijk gespecialiseerd in het verstrekken van adviezen. Het geven van een juist en op maat gesneden advies is een lastig proces. De behoefte van de klant is hierin bepalend. De uitgesproken en onuitgesproken wensen moeten, in onze visie, in een goed advies opgenomen worden. Door deze wensen te analyseren, daarna het gebouw, het toekomstig gebruik en uiteraard het beschikbare budget kunnen tot een multidisciplinair en integraal advies komen.

We hechten veel waarde aan de relatie met onze kant, we werken daarom al jaren samen met verschillende architecten, projectontwikkelaars, overheidsinstanties en installateurs.

Maatwerk in elke projectfase

Elk advies is een stuk maatwerk, door efficiënt te kijken naar eerdere geboden oplossingen kun je vaak tijd en geld besparen. Maar toch is elk project weer uniek, door onze ruime ervaring kunnen wij u in elke fase van het project op passende wijze ondersteunen bij het maken van de juiste keuzes. Doordat wij vaak vroegtijdig worden betrokken in projecten kunnen wij een optimaal advies opstellen.

Advieswerk

Vastlegging van eisen en wensen middels o.a. Bestekken of een Programma van eisen

Naast het uitwerken van een technisch bestek of Programma van Eisen stellen wij deze zelf ook op. Door het opstellen van dergelijke plannen worden de eisen en wensen vastgelegd voor het complete project.
Het vastleggen van deze wensen en eisen is een vak apart. Hierin zijn vaak raakvlakken op het gebied van wetgeving, organisatie, efficiëntie en projectfinanciën. Door de ervaring die onze mensen hebben op het gebied van aanbestedingen, inschrijvingen en projectleiding kunnen wij hier met de juiste ogen naar kijken. Hierdoor kunnen voor u op de juiste wijze de bestekken volgens STABU, programma van eisen of plannen van aanpak schrijven. Ook kunnen we u hierin adviseren en inzicht geven in de risico’s en kansen die aanwezig zijn in het project.

Installatieconcepten

Door het opstellen van installatieconcepten kunnen we verschillende varianten van uw wensen en eisen uitwerken. Door de voor- en nadelen van alles keuzes inzichtelijk te maken kan u een onderbouwde keuze maken.

offerte formulier

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

    ×