(0)316 22 72 03 Offerte aanvragen

Een veelzijdig bedrijf installatiebedrijf

Woont u in de buurt van Didam en zoekt u een nieuwe warmtepomp? Of bent u aan het verbouwen en moet er een sanitaire installatie geplaatst worden? Een professioneel installatiebedrijf kan u niet alleen helpen bij het plaatsen en monteren van dergelijke installaties, maar ook bij het maken van de tekeningen en het aanvragen van de vergunningen. Welkom bij Rentema Adviesbureau Installatietechniek, het installatiebedrijf dat al uw wensen om een professionele wijze werkelijkheid kan maken. Toen ons installatiebedrijf in 1999 werd opgericht specialiseerden wij ons in bouwkundige installaties, maar inmiddels kunt u ons inschakelen voor een groter aantal diensten.

Vaktechnisch de beste

Wij beschikken over zes medewerkers die allemaal jong en enthousiast zijn. Ze hebben stuk voor stuk de benodigde opleidingen doorgelopen en zijn gekwalificeerd voor hun werk. Ze hebben echter niet alleen de papieren, maar beschikken ook allen over minstens vijf jaar praktijkervaring. Zo werkt ons installatiebedrijf alleen maar met professionele vakmensen. Door de combinatie van vakkennis en ervaring, kunnen onze werknemers iedere situatie perfect inschatten en kunnen zij u altijd het beste advies geven. Zij houden uiteraard altijd rekening met de veiligheid, maar houden daarnaast uw wensen, de kosten, en de techniek in de gaten. Zo kan ons installatiebedrijf vakwerk op maat garanderen.

Ingenieursbureau

U bent de baas

Bovendien zijn wij een uiterst klantvriendelijk bedrijf. Ons installatiebedrijf is ingericht op uw comfort en uw feedback is van groot belang voor ons. Wij gaan graag eens met u praten voordat we uw wensen op papier verwerken tot een professioneel bouwplan. Pas als we het helemaal met elkaar eens zijn, na goed en duidelijk overleg, zullen we aan de slag gaan en het project in rap tempo afwerken. Precies zoals u het voor ogen had. Wilt u ons vakkundige en klantvriendelijke installatiebedrijf direct inschakelen? Neem even contact op via de website.

offerte formulier

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

    ×