(0)316 22 72 03 Offerte aanvragen

Advieswerk als specialisme

Rentema Adviesbureau Installatietechniek biedt integraal advies voor zowel elektrotechnische als werktuigbouwkundige installaties. Onze aanpak omvat een alomvattende benadering, waarbij we nauw samenwerken met onze klanten om geïntegreerde oplossingen te bieden die aan al hun wensen en technische eisen voldoen.

Vanaf het initiële ontwerp tot aan de implementatie en het onderhoud streven we ernaar hoogwaardig advies te leveren dat efficiënt, duurzaam en binnen het budget valt. Met ons multidisciplinaire team zorgen we voor een naadloze afstemming van elektrotechnische en werktuigbouwkundige aspecten, waardoor we op maat gemaakte oplossingen kunnen bieden die perfect aansluiten bij de specifieke behoeften van elk project.

Onze werkwijze draagt bij aan zowel een duurzame omgeving als duurzame samenwerkingen met architecten, projectontwikkelaars, overheidsinstanties en installateurs. Bij Rentema Adviesbureau Installatietechniek ontvangt u integraal advies voor uw elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties, vanaf de eerste planningsfase tot en met de uitvoering.

Maatwerk in elke projectfase

Nauwgezet maatwerk gedurende elke fase. Bij Rentema Adviesbureau Installatietechniek is elk advies op maat gesneden, waarbij we efficiënt kijken naar eerdere oplossingen om tijd en kosten te besparen. Toch is elk project uniek; met onze uitgebreide ervaring kunnen we u op passende wijze ondersteunen bij elke stap van het proces, of het nu gaat om werktuigbouwkundige installaties of elektrotechnische installaties. Dankzij onze vroege betrokkenheid bij projecten zijn we in staat om een optimaal advies op te stellen dat perfect aansluit op uw behoeften.

Advieswerk

Vastlegging van eisen en wensen middels o.a. Bestekken of een Programma van eisen

Vastlegging van eisen en wensen door middel van bestekken of een programma van eisen is een cruciale stap in elk project. Bij Rentema Adviesbureau Installatietechniek gaan we verder dan alleen het uitwerken van technische specificaties; we zijn ook gespecialiseerd in het opstellen van deze documenten. Met onze ruime ervaring begrijpen we dat dit een complex proces is, met raakvlakken op het gebied van wetgeving, organisatie, efficiëntie en projectfinanciën. Onze experts zijn goed thuis in aanbestedingen, inschrijvingen en projectleiding, waardoor we de juiste expertise kunnen bieden. Of het nu gaat om bestekken volgens STABU-systematiek, programma van eisen of plannen van aanpak, we kunnen ze voor u opstellen en adviseren over de risico’s en kansen die het project met zich meebrengt.

offerte formulier

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

    ×