(0)316 22 72 03 Offerte aanvragen

Betrouwbaar en vakkundig

Rentema Adviesbureau staat bekend om betrouwbaarheid en vakmanschap bij het uitvoeren van nauwkeurige kostencalculaties voor werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties. Als ervaren adviesbureau bieden wij integraal advies en zijn we goed op de hoogte van marktprijzen, trends en ontwikkelingen binnen onze branche. Onze diensten zijn volledig afgestemd op uw behoeften en bieden waardevolle inzichten voor een succesvol project. Ons doel is om u te voorzien van kosteneffectieve oplossingen die niet alleen voldoen aan uw technische vereisten, maar ook aan uw budgettaire beperkingen. Door onze grondige kennis en toewijding aan kwaliteit, kunt u erop vertrouwen dat wij uw project naar tevredenheid zullen ondersteunen.

Diversen soorten kostencalculaties in verschillende projectfases

Onze diensten omvatten kostencalculaties voor diverse projectfasen, waaronder verkennende of VO-fase kostenramingen op basis van m² kengetallen. Voor de DO-fase stellen we gedetailleerdere elementenbegrotingen op. Tijdens de aanbestedingsfase leveren we installateurs gedetailleerde begrotingen voor inschrijvingen. In de uitvoeringsfase beheren en controleren we meerwerkopgaves. Ons doel is om een goede investeringsprijs te realiseren die in verhouding staat tot de onderhoudskosten, waarbij we rekening houden met het beschikbare budget. Wij geloven dat een transparante en doordachte aanpak in alle projectfasen essentieel is voor het behalen van succes op lange termijn. Daarom streven we ernaar om uw project van begin tot eind te ondersteunen met hoogwaardige diensten en advies op maat.

nauwkeurige kostencalculatie

Optimalisatie van calculaties door adviesbureau

Rentema Adviesbureau biedt uitgebreide en nauwkeurige kostencalculaties voor alle fasen van uw project. Vanaf de verkennende fase, waarin we kostenramingen maken op basis van m² kengetallen, tot de DO-fase, waarin we gedetailleerde elementenbegrotingen opstellen. Tijdens de aanbestedingsfase voorzien we installateurs van nauwkeurige begrotingen, terwijl we tijdens de uitvoeringsfase meerwerkopgaves beheren en controleren. Onze diensten worden op maat gemaakt voor de specifieke behoeften van elke klant, met een persoonlijke aanpak en zowel aandacht voor de investeringskosten als ook de onderhoudskosten. We streven naar innovatieve en kostenefficiënte oplossingen binnen uw budget, waardoor ons advieswerk uitblinkt in het creëren van waarde en klanttevredenheid.

offerte formulier

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

    ×