(0)316 22 72 03 Offerte aanvragen

Koellastberekening voor bedrijven

Om de koelbehoefte te berekenen in ieder vertrek in een gebouw kunt u door Rentema Adviesbureau Installatietechniek een koellastberekening laten uitvoeren. Om dit zo nauwkeurig mogelijk te doen, beschikken wij over een geavanceerd programma.

Naast het uitvoeren van koellastberekeningen kunnen wij op basis daarvan voor u ook koellichamen selecteren en luchtblaashoeveelheden bepalen. Laat uw koellastberekeningen uitvoeren door het ervaren calculatieteam van Rentema.

Koellast laten berekenen voor particulieren

Doordat woningen beter geïsoleerd worden blijven ze in de winter beter warm. Keerzijde is wel dat in de zomer de warmte er minder snel weggaat. Dan is verkoeling van de woonkamer en slaapkamers een welkom comfort.

Middels de koellastberekening kunnen we per ruimte uitrekenen hoeveel capaciteit er benodigd is om een aangename temperatuur te krijgen in de verblijfsruimtes. Ook kunnen we advies geven omtrent de airconditioning of de grootte van de warmtepomp bij gebruik van vloerkoeling. Zo krijgt u in de zomer comfort voor de juiste prijs bij aanschaf en gebruik. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Koellastberekening

offerte formulier

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

    ×