(0)316 22 72 03 Offerte aanvragen

Aangenaam om kennis te mogen maken

Wilt u een warmtepomp laten plaatsen in uw woning? Bent u bezig met een nieuwbouw project en moet de energieprestatiecoëfficiënt bepaald worden? Of bent u op zoek naar een manier om de energie in uw woning duurzamer te maken? In al deze, en nog veel meer, gevallen bent u bij Rentema Adviesbureau Installatietechniek aan het juiste adres. Wij hebben ons de laatste jaren steeds meer gericht op het geven van advies en ons adviesbureau heeft al veel mensen succesvol geholpen. Wij kunnen vakwerk op maat garanderen dankzij het enthousiasme en de no-nonsense werkwijze van ons vakkundige personeel en de klantgerichte indeling van ons bedrijf.

Uw wens staat bij ons centraal

Wij hechten veel waarde aan uw mening en de wens van de klant staat dan ook centraal binnen ons adviesbureau. Wij zijn helemaal ingericht op uw comfort en wij helpen u graag met al uw vragen en wensen. Wij gaan graag eens om de tafel zitten voor een kennismakingsgesprek en wij kunnen uw wensen omzetten in een professioneel en keurig bouwplan. Op basis van goed overleg en duidelijke afspraken zullen we de volgende stappen zetten zodat er achteraf niemand voor vervelende verassingen komt te staan, of dat nu klant of adviesbureau is.

Adviesbureau

Kwaliteit gegarandeerd

Onze medewerkers hebben de kwalificaties en ervaring om u uitstekend van dienst te zijn. Zij hebben de juiste opleidingen gevolgd in hun basis en hoger beroepsonderwijs en hebben stuk voor stuk al vijf jaar ervaring binnen ons adviesbureau. Zo kunnen zij iedere situatie voortreffelijk inschatten en weten zij altijd precies wat belangrijk is en wat slechts bijzaak.

Meer weten?

Wilt u meer weten over ons adviesbureau of over onze werkwijze? Kijk dan gerust eens rond op onze website, u zult er ook ons veelzijdig aanbod aan diensten en onze contactgegevens vinden. Neem gerust contact op met ons adviesbureau, ons vriendelijke personeel helpt u graag verder.

offerte formulier

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

    ×