(0)316 22 72 03 Offerte aanvragen

Berekenen W / E voor particulieren

Laat je je een huis bouwen, verbouwen of verduurzamen? Dan helpen we je graag met de berekeningen om zo de juiste installatiekeuze en materiaalkeuze te maken.

Transmissieberekening

Door de woning beter te verduurzamen en/of uit te breiden veranderd de warmtevraag van de woning. Om elke ruimte te voorzien van het optimale klimaat is een transmissieberekening noodzakelijk. Middels deze berekening kunnen we bepalen wat de warmtevraag per ruimte is en wat het vermogen moet zijn van de (hybride) warmtepomp.

Koellast:

Zomers een aangenaam klimaat in huis? We kunnen een koellast berekening maken voor alle verblijfsruimten. We bepalen per vertrek hoeveel koelvermogen de airconditioning of vloerkoeling moet afgeven. Zo zorgen we ervoor dat het thuis ook met warme dagen aangenaam blijft.

Berekenen W/E particulier

Contact met Rentema Adviesbureau

Voor een onafhankelijk en betrouwbaar advies kunt u direct contact met ons opnemen. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar op het telefoonnummer 0316 2272 03 of u kunt ons mailen op info@rentema.com. Als u een afspraak maakt kunnen wij de tijd nemen om u te voorzien van een bruikbaar advies.

offerte formulier

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

    ×