(0)316 22 72 03 Offerte aanvragen

Uw geprefereerde adviseur

Bent u op zoek naar bouwadvies? Welkom bij Rentema Adviesbureau Installatietechniek, waar wij leven om u te helpen met bouwadvies. Of het nu gaat om het renoveren van uw woning en deze direct milieuvriendelijker te maken, of juist om het bepalen van de epc waarde van een woning in een nieuwbouw project, bij ons kan het allemaal. Wij beschikken daarvoor over een aantal vakkundige experts die de papieren en ervaring hebben om iedere situatie perfect te kunnen inschatten. Daarnaast maken wij gebruik van een no-nonsense werkwijze zodat wij altijd scherp zijn en uw bouwadvies op maat kunnen garanderen.

Lees meer over ons enorme aanbod

Wij hebben een prachtig divers aanbod aan diensten voor u. Zo kunt u bijvoorbeeld bij ons terecht voor al uw technische berekeningen. Wij kunnen bijvoorbeeld uw warmteverlies voor u bepalen. Wij maken hiervoor gebruik van de beste apparatuur. Ook kunnen wij direct een calculatie doen van de kosten en de prijs. Door de jaren heen zijn wij ons steeds meer gaan richten op het adviseren van onze klanten. Dit bouwadvies komt uit ervaring en in sommige gevallen uit een uitvoerige inspectie. Wij weten precies waar we op moeten letten bij het inspecteren van uw woning. Ook kunt u bij ons terecht om een technisch ontwerp of een tekening te laten maken. Zo doen wij veel meer dan slechts professioneel bouwadvies geven.

Bouwadvies

Voor iedere klus en voor iedereen

Ook zijn wij een uiterst klantvriendelijke onderneming. Wij hebben al vele klanten tevreden gesteld met ons bouwadvies en wij zouden graag hetzelfde doen voor u. Op onze website kunt u een overzicht vinden van onze opdrachtgevers en zo zult u al snel merken dat wij de meest uiteenlopende projecten kunnen afhandelen en bouwadvies geven in de meest onwaarschijnlijke gevallen. Aarzel niet langer en klik gerust even op ‘contact’ om direct het formulier in te vullen. Ook kunt u natuurlijk direct even bellen.

offerte formulier

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

    ×