(0)316 22 72 03 Offerte aanvragen

Eerlijk en betrouwbaar

Veel installatiebedrijven kunnen u helpen bij het monteren van allerlei installaties of juist bij het adviseren hierover. Toen Rentema Adviesbureau Installatietechniek op 1 januari 1999 werd opgericht te Didam, focuste het bedrijf zich nog voornamelijk op bouwkundige installaties. Door de jaren heen is dit een wijdere focus geworden, maar zijn wij ons steeds meer gaan toeleggen op het geven van advies. Hiertoe behoort ook de zogenaamde calculatie, die ons wellicht onderscheid van veel andere bedrijven. Wij geven namelijk altijd een eerlijke en betrouwbare calculatie van de kosten en de prijs van uw bouwkundige wensen.

Hoe wij u kunnen helpen?

Bij ons kunt u terecht voor een aantal diensten. Om ze allemaal even op een rijtje te zetten:

  • Technische berekeningen uitvoeren
  • Advies geven
  • Inspecties houden
  • Technische ontwerpen tekenen
  • Calculatie maken

calculatie

Deze calculatie onderscheidt zich van de technische berekening en van het geven van advies. De technische berekening is gebaseerd op data die wij kunnen opmeten met onze apparatuur bij u thuis en is puur technisch van aard. Ons advies kan ook technisch van aard zijn, hoewel wij altijd rekening houden met uw wensen. De calculatie daarentegen is puur gebaseerd op kosten. Wij kijken hierbij naar de kostprijs en verkoopprijs en geven zo een idee van hoeveel geld u kwijt zult zijn.

De best mogelijke optie

Het opstellen en uitvoeren van zo’n calculatie kan nog knap lastig zijn. Er moet gekeken worden naar allerlei factoren, zoals bijvoorbeeld verkoopprijs, kostprijs en ramingen maar ook nog vele andere. Om toch zo goed en nauwkeurig mogelijk de berekening te kunnen doen, gebruiken wij een speciaal programma. Hierbij kunnen wij de beste mogelijke markt uitrekenen, wat prijzen en condities betreft.

Neem even contact op!

Wilt u meer weten over Rentema Adviesbureau Installatietechniek of wilt u een calculatie laten uitvoeren? Kijk even onder het kopje ‘contact’ en vul het formulier in of bel ons even.

offerte formulier

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

    ×