(0)316 22 72 03 Offerte aanvragen

Creatieve BIM Modelleur – Breng Werktuigbouwkundige Installaties tot leven!

Introductie:

Welkom bij Rentema adviesbureau Installatietechniek, een bloeiend familiebedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties. Ons gepassioneerde team heeft één gezamenlijk doel: het ontwerpen en realiseren van hoogwaardige, duurzame en innovatieve installaties voor zowel utiliteits- als woningbouwprojecten. Bij Rentema Adviesbureau is ‘Noaberschap’ van onschatbare waarde, en we hechten veel belang aan persoonlijke ontwikkeling en een flexibele werkomgeving.

Functieomschrijving:

Als Creatieve BIM Modelleur ben jij de spil in onze projecten, waarbij je een doorslaggevende rol speelt in het ontwerpen en berekenen van werktuigbouwkundige installaties. Met jouw expertise maak je schetsontwerpen tot gedetailleerde en functionele BIM-modellen die direct kunnen worden toegepast in de bouw of prefab. Je draagt actief bij aan de ontwikkeling van nieuwe gebouwen en zet je in voor de verduurzaming van bestaande panden. Daarnaast zijn jouw innovatieve oplossingen van onschatbare waarde bij de transformatie van gebouwen naar nieuwe doeleinden.

Verantwoordelijkheden:


Jouw Profiel:


Onze inbreng:

 

Bijdrage aan Impact:

Als onderdeel van Rentema Adviesbureau draag jij actief bij aan de ontwikkeling van nieuwe gebouwen, verduurzaming van bestaande panden en innovatieve oplossingen voor gebouwtransformaties. Jouw passie voor werktuigbouwkunde en BIM-modellering maakt een tastbaar verschil in de wereld om ons heen. Samen zetten we ons in voor een duurzamere toekomst en creëren we installaties die het leven van mensen verbeteren.

Wacht niet langer en bel of mail ons om je aan te sluiten bij ons deskundige en enthousiaste team. Ontdek hoe jouw talent en inzet onze projecten naar nieuwe hoogten kunnen stuwen!

offerte formulier

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

    ×