(0)316 22 72 03 Offerte aanvragen

Hoe duurzaam is uw huis?

Maakt uw huis al gebruik van duurzame energie? Of zou u graag wat meer duurzame installaties aanschaffen, of in ieder geval de mogelijkheid daartoe onderzoeken? Dan bent u bij Rentema Adviesbureau Installatietechniek aan het juiste adres. Wij bieden u een zeer divers aanbod aan diensten aan waarmee wij u kunnen bij het installeren van duurzame energie. Tegenwoordig kunnen we haast niet meer om de problemen met het milieu heen en is iedereen constant op zoek naar schonere vormen om energie op te wekken. U kunt hier al een steentje aan bijdragen door voor de juiste installatie te kiezen. Uiteraard helpen wij daarbij.

Bekijk onze besparende installaties

De regering heeft niet voor niets de ambitie uitgesproken om de CO2 uitstoot in Nederland met 20% te verminderen. Om hieraan bij te kunnen dragen hebben wij ons de afgelopen jaren steeds meer gericht op duurzame vormen van energie en de toepassing hiervan in installaties. Zo beschikken wij nu over vele installatieontwerpen die waakzaam zijn voor duurzame energie en die één of meer van de volgende onderdelen bevatten:

  • Elektrische en/of gasmotorgedreven warmtepompen
  • Warmteterugwinning en zonne-energie
  • Warmtekrachtkoppeling met gasmotoren, mini- en microwarmtekrachtkoppeling
  • Warmte- en/of koudeopslag in ondergrondse en bovengronds buffers en aquifers

duurzame energie

Lees meer over ons aanbod

Daarnaast kunnen wij u helpen met ons diverse aanbod aan diensten, zoals het maken van technische berekening en van de kosten die deze techniek met zich meebrengt. Ook kunnen wij een vakkundige inspectie houden en uw op basis hiervan professioneel advies bieden over duurzame energie bij u thuis. En wat dacht u van ons aanbod om uw technische ontwerpen te tekenen. Uiteraard verwerken wij duurzame vormen van energie in deze ontwerpen en tekeningen. Voor meer hierover kunt u het beste even contact opnemen via ons online contactformulier. Dit vindt u onder het tabje ‘contact’ waar u ook ons telefoonnummer kunt vinden.

offerte formulier

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

    ×