(0)316 22 72 03 Offerte aanvragen

Bekijk ons veelzijdige aanbod

Welkom bij Rentema Adviesbureau Installatietechniek, uw specialist in elektrotechniek. U kunt bij ons terecht voor al uw wensen op het gebied van elektra en elektrische installaties. Wij beschikken over de juiste vakkundig experts om u te voorzien in al uw wensen. Zij hebben namelijk al jaren ervaring nadat zij alle benodigde papieren hebben behaald. Bij ons kunt u dus rekenen op elektrotechniek zoals deze hoort; professioneel en veilig. Wij kunnen u voorzien in een aantal verschillende diensten op het gebied van elektrotechniek. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld helpen met de volgende zaken:

  • Maken van technische berekeningen
  • Maken van calculaties
  • Geven van advies
  • Houden van inspecties
  • Tekenen van technische ontwerpen

Professioneel advies na een vakkundige inspectie

Wij hebben ons de laatste jaren vooral gespecialiseerd in het adviseren van particulieren en bedrijven over hun installaties, waaronder die op het gebied van elektrotechniek. Advies geven kan lastig zijn, omdat wij iedere klant als een individuele opdrachtgever zien en deze ook zo behandelen. Ons advies wordt vaak bepaald op de grond van een nauwkeurige inspectie, waarbij alle relevante elementen worden onderzocht. Zo weet u precies hoe uw elektrotechniek er aan toe is.

Elektrotechniek

Berekeningen en calculaties

Dankzij onze jarenlange ervaring, kunnen wij zonder al te veel moeite de technische berekeningen voor u uitvoeren. Wij weten precies waar we naar moeten kijken en hoe de berekeningen gedaan moeten worden en wat de uitslagen zouden moeten zijn. Wij berekenen bijvoorbeeld uw warmteverlies, tapwater, riolering, luchtwegen en koelkast. Ook kunnen wij uw berekeningen doen op het gebied van elektrotechniek. Wij kunnen dan ook direct de kosten en de prijzen berekenen, wat we onder calculaties verstaan.

Een ontwerp op maat

Tot slot kunnen wij helpen bij het ontwerpen van nieuwe installaties in uw elektrotechniek. Als er een onderdeel vervangen moet worden, kunt u het beste rekenen op de experts binnen ons bedrijf. Zij staan altijd voor u klaar.

offerte formulier

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

    ×