(0)316 22 72 03 Offerte aanvragen

Overzicht van het geschatte energieverbruik

Het energieprestatiecertificaat is een certificaat waarin staat wat het geschatte energieverbruik is in een huis of appartement. Wanneer u een huis of appartement gaat kopen of huren is het verplicht om zo’n certificaat te hebben. Wij kunnen dit certificaat zorgvuldig voor u opstellen. Ook kunnen we u adviseren over manieren om minder energie te verbruiken. Hoe minder energie u verbruikt, hoe beter dit staat op het energieprestatiecertificaat.

Hoe gaat het opstellen in zin werk

Wij kunnen voor u het energieprestatiecertificaat opstellen. Dit doen we aan de hand van gegevens die we van u nodig hebben. Samen met u maken wij een certificaat dat erg belangrijk is bij de verhuur of verkoop van uw huis of juist bij het aanschaffen van een appartement of woning. Stelt u zich eens voor dat u een huis wilt kopen dat een erg slecht energieprestatiecertificaat hebt. U kunt aan de hand van deze resultaten beslissen om een ander huis te gaan bezichtigen. Het is dus van belang dat het energieprestatiecertificaat op de juiste deskundige manier gemaakt wordt waardoor er geen slechte punten op komen te staan.

Energieprestatiecertificaat

Betrouwbaar en professioneel

Ons adviesbureau is een bureau dat erg betrouwbaar en professioneel te werk gaat. We vinden het erg belangrijk dat de diensten die wij leveren op de juiste manier gedaan worden. Het is belangrijk dat een advies wat wij geven ook betrouwbaar is, u moet hier ook daadwerkelijk iets aan hebben of iets mee kunnen doen. Wij zullen altijd goed informeren wat u precies van ons verwacht en hoe dit er uit moet komen te zien, hierdoor spelen wij goed op de klant in waardoor wij het juiste resultaat kunnen boeken.

Schakel ons in

Schakel ons in voor het maken van een energieprestatiecertificaat maar ook voor andere werkzaamheden zoals:

  • Het maken van technische berekeningen.
  • Het geven van een duidelijk advies.
  • Het houden van inspecties.
  • Het maken van calculaties.
  • Het engineeren en tekenen van technische ontwerpen.

offerte formulier

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

    ×