(0)316 22 72 03 Offerte aanvragen

Een berekening van de energetische prestatie

De EPC waarde van een huis drukt de energetische prestatie van een woning uit. Aan de hand van dit percentage kunt u dus zien wat een woning verbruikt. Dit wordt gemeten aan de hand van het verwarmen en koelen van het huis en het water en de verlichting die gebruikt worden. Met deze uitkomsten wordt de EPC vastgesteld. Een belangrijke waarde bij het verkopen en aankopen van een huis.

Handig voor in de toekomst

De EPC waarde geeft dus aan wat het energieverbruik is van een woning. Huishoudelijk energieverbruik behoort niet tot deze waarde. Dit energieverbruik is bij ieder huishouden anders en verschilt dus ook bij iedereen. Bij de aanschaf of de verkoop van een huis is het voor de andere partij of voor u fijn om te weten wat het energieverbruik van dit huis is. U kunt dan ook rekening houden met kosten, en u kunt letten op duurzaamheid. De EPC heeft dit tegenwoordig aan. Wij kunnen de EPC waarde van uw woning vaststellen en u advies geven over hoe dit in de toekomst verbeterd kan gaan worden. Het hebben van een goede EPC is enorm van belang tegenwoordig.

EPC waarde

Andere werkzaamheden

Naast het vaststellen van de EPC waarde leveren wij ook andere diensten. Ten eerste maken wij technische berekeningen van bijvoorbeeld het warmteverlies of de koellast van een ruimte. Ook maken wij calculaties voor bijvoorbeeld de kostprijs of de verkoopprijs. Het geven van advies over installatietechniek waar de klant ook daadwerkelijk iets mee kan. Ook houden wij inspecties bij verschillende installaties zoals tapwaterinstallaties of de energiebalans in gebouwen. Als laatste engineeren en tekenen wij ook technische ontwerpen.

Nee contact met ons op

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten over de waarde of over andere diensten die wij uitvoeren. Wij zullen uw vragen zo breed mogelijk beantwoorden en u verder helpen bij een eventuele samenwerking. Samen met u boeken wij het beste resultaat.

offerte formulier

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

    ×