(0)316 22 72 03 Offerte aanvragen

Frisse scholen

Op veel scholen is het binnenmilieu slecht en kan het energieverbruik enorm omlaag. Met het project Frisse Scholen, worden scholen gestimuleerd om het energieverbruik te reduceren en verbeteringen aan te brengen in het binnenmilieu. Dit kan bijvoorbeeld door een betere isolatie en ventilatie aan te brengen. Rentema Adviesbureau Installatietechniek staat scholen graag bij om te onderzoeken wat de mogelijkheden zijn om deze doelen te behalen.

Effectieve oplossingen

Wij kijken graag samen met scholen naar effectieve oplossingen die er voor zorgen dat het energieverbruik omlaag gaat en de gezondheidsrisico’s in het pand worden gereduceerd. Daarnaast laten wij scholen inzien dat de investeringen die gedaan dienen te worden, binnen afzienbare tijd kunnen worden terugverdiend. Dit zorgt ervoor dat niet alleen het milieu minder wordt belast en dat de gezondheidsrisico’s worden verminderd, maar ook dat u kosten kunt besparen.

Frisse scholen

Verbeterde leerprestaties

Een andere positief punt van het Frisse Scholenproject is dat de leerprestaties zullen toenemen. Zodra het binnenmilieu in de school is verbeterd, krijgen leerlingen en leerkrachten meer frisse lucht, waardoor de prestaties aanzienlijk kunnen toenemen. Dat is aangetoond in een onderzoek dat is uitgevoerd door TNO in opdracht van het ministerie BZK onderzoek.

Maak een afspraak en ontvang advies

Voor meer informatie over het Frisse Scholenproject kunt u contact opnemen met Rentema Adviesbureau Installatietechniek. Wij bekijken graag samen met u naar de mogelijkheden en zullen u voorzien van relevante adviezen om meer Frisse Scholen te realiseren. Maak direct een afspraak met onze specialisten.

offerte formulier

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

    ×