(0)316 22 72 03 Offerte aanvragen

Ons bureau en ons veelzijdige aanbod

Welkom bij Rentema Adviesbureau Installatietechniek, hét ingenieursbureau dat u kan helpen bij het verwezenlijken van al uw wensen op het gebied van installatietechniek. Onze ervaren ingenieurs zijn niet alleen getraind en goed opgeleid, zij beschikken allemaal over jarenlange praktijkervaring, zodat zij altijd het overzicht bewaren en het juiste inzicht hebben in iedere situatie. Daarnaast zijn ze erg vriendelijk en staan ze open voor suggesties zodat ze goed kunnen luisteren naar uw wensen. Wij zijn niet voor niets zo’n populair ingenieursbureau. Daarnaast bieden wij een veelzijdig en aantrekkelijk aanbod aan. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld helpen met het volgende:

  • Technische berekeningen maken
  • Calculaties van kosten uitvoeren
  • Precieze inspecties houden
  • Vakkundig en persoonlijk advies geven
  • Technische ontwerpen maken en tekeningen opstellen

Wij doen de berekeningen voor u

Opdrachtgevers benaderen ons ingenieursbureau dikwijls om technische berekeningen uit te voeren. Hierbij zullen wij op basis van de beste apparatuur eerst de juiste metingen doen. Vervolgens kunnen wij een professionele berekening maken, denk bijvoorbeeld aan het berekenen van warmteverlies. Ook kunnen wij direct de kosten en de prijs van de werkzaamheden bepalen. Dit noemen wij een calculatie binnen ons ingenieursbureau.

Ingenieursbureau

Expert in het inspecteren, adviseren en ontwerpen

U kunt bij ons terecht voor een inspectie. Wij hebben al vele jaren ervaring met het inspecteren van woningen en weten dus als geen ander waarop gelet moet worden tijdens zo’n inspectie. Onze experts hebben een scherp oog en stelleen een keurig verslag op van de inspectie zodat niets aan het toeval wordt overgelaten. Op basis van zo’n inspectie kunnen wij u een professioneel en goed onderbouwd advies aanbieden. Een inspectie is echter niet noodzakelijk voor het geven van advies. Deze taak van ons ingenieursbureau is de laatste jaren steeds belangrijker geworden. Toch kunt u ons ingenieursbureau ook nog altijd inschakelen voor het opstellen van tekeningen en ontwerpen van nieuwe installaties. Kijk onder ‘contact’ voor meer informatie over ons ingenieursbureau.

offerte formulier

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

    ×