(0)316 22 72 03 Offerte aanvragen

Al jaren een begrip

Als u op zoek bent naar een professioneel adviesbureau op het gebied van installatietechniek, dan is er maar één juiste keuze: Rentema Adviesbureau Installatietechniek. Wij zijn al jarenlang een begrip in Didam, waar ons bedrijf in 1999 werd opgericht. Destijds werd er vooral gefocust op bouwkundige installaties, maar door de jaren heen is die focus uitgebreid. De ontwikkelingen binnen de techniek en het succes van ons kantoor lieten geen andere mogelijkheden toe. Ook zijn wij ons steeds meer gaan richten op duurzame vormen van energie, met de ambitie om de CO2 uitstoot in Nederland met 20% te reduceren in het achterhoofd.

Ontdek onze diensten

De laatste jaren hebben wij ons vooraal gericht op het geven van technisch advies. Hierbij behandelen wij iedere klant als een individu en adviseren wij op een persoonlijk niveau. Dit doen wij bijvoorbeeld op basis van een technische inspectie. Wij houden al jarenlang de meest professionele inspecties bij onze klanten thuis. Onze vakmensen weten precies waar ze naar kijken en kunnen zo altijd de beste inschattingen maken. Geen enkel probleem in uw installatietechniek gaat hen te boven. Daarnaast kunnen wij ook nieuwe installatietechniek voor u ontwerpen en tekenen of juist technische berekeningen doen en calculaties over de prijs en kosten maken.

Installatietechniek

Een professionele werkwijze

Om zo goed mogelijk te zorgen dat ons veelzijdige aanbod tot de tevredenheid van onze klanten zorgt, huren wij alleen maar vakmensen in. Al onze zes medewerkers zijn erg enthousiast over hun werk en hebben de juiste opleidingen doorlopen in zowel basis als hoger beroepsonderwijs. Maar ze hebben niet alleen de papieren, ook beschikken ze over vijf jaar praktische ervaring met installatietechniek. Zo leveren wij altijd vakwerk op maat.

Vraag het gerust even

Wilt u meer weten over onze diensten in installatietechniek of over een ander aspect van Rentema Adviesbureau Installatietechniek? Vraag het aan ons klantvriendelijke personeel en vul het contactformulier in.

offerte formulier

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

    ×