(0)316 22 72 03 Offerte aanvragen

Regeltechniek nodig? Wij staan voor u klaar

Bent u bezig met het bouwen van een nieuwe woning of bent u uw huidige woning aan het renoveren? Wellicht heeft u een probleem met de thermostaat of is er een ander onderdeel van uw regeltechniek kapot? Dan bent u bij Rentema Adviesbureau Installatietechniek aan het juiste adres. Wij zijn uw eerste keus voor al uw regeltechniek. Maar voordat wij u vertellen wat wij precies voor u kunnen betekenen en wat voor diensten er voor u klaar staan, zullen wij eerst even verklaren wat regeltechniek inhoudt.

Wat is regeltechniek?

Regeltechniek kijkt naar het dynamisch gedrag van een systeem gedurende een bepaalde periode en probeert dit gedrag te sturen. Dit wil dus zeggen dat er binnen een systeem dingen veranderen en dat er wordt geprobeerd om deze veranderingen in goede banen te leiden. Het meest logische voorbeeld is wellicht de kamerthermostaat. Deze meet de temperatuur in een woonruimte en zodra deze temperatuur lager is dan een vooraf bepaalde grens, wordt de verwarming ingeschakeld. Als het eenmaal warm genoeg is schakelt de thermostaat de verwarming weer uit. Dit is een prachtig stukje regeltechniek waarbij een aan-uit-regeling wordt toegepast. Dit zie je vaker bij systemen met looptijd.

Regeltechniek

Inspecties en calculaties

Wij kunnen u helpen met uw regeltechniek. Zo kunnen wij deze inspecteren als deze niet meer naar behoren functioneert. Ook kunnen wij berekeningen en calculaties doen om u zo goedkoop mogelijk aan een beter systeem te helpen. Wij kunnen dit systeem zelf voor u ontwerpen en tekenen. Uiteraard kunt u ook altijd voor advies over uw regeltechniek bij ons terecht, daar zijn wij immers een adviesbureau voor.

Neem gerust contact op!

Wilt u meer weten over ons of wilt u ons direct inschakelen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Wij horen graag spoedig van u en wellicht staan wij van de week nog bij u voor de deur.

offerte formulier

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

    ×