(0)316 22 72 03 Offerte aanvragen

Grote diversiteit aan producten

Wanneer u op zoek bent naar een goed en deskundig adviesbureau dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn deskundig en weten waar we het over hebben. U kunt voor verschillende zaken bij ons terecht. Hieronder ziet u de diensten die wij aanbieden.

  • Het maken van technische berekeningen.
  • Het maken van calculaties.
  • Het geven van advies.
  • Het houden van inspecties.
  • Het engineeren en tekenen van technische ontwerpen.

Wij geven advies over verschillende producten. Denk bijvoorbeeld aan een warmte-koude-opslag en beantwoorden graag al uw vragen op het gebied van installatietechniek.

Een uitgebreid advies

Wij kunnen u een uitgebreid advies geven over een warmte-koude-opslag. Een warmte-koude-opslag is een goede duurzame manier om te koelen en te verwarmen. In de zomer kan het koude water gebruikt worden om te koelen en het opgewarmde water wordt weer opgeslagen in de bodem om dit tijdens de koudere dagen te gebruiken. Met deze techniek kunt u erg veel besparen. Een warmte-koude-opslag is dus een erg duurzame methode die tegenwoordig steeds meer gebruikt wordt.

Warmte-koude-opslag

Kies voor duurzaam

Wanneer u er aan denkt om een warmte-koude-opslag te installeren voor uw huis kunt u het beste advies vragen bij ons. Wij weten precies wanneer dit wel en niet gaat lukken, we kunnen u vertellen wat er allemaal bij komt kijken en hoe dit in zijn werk gaat. Ook kunnen we onderzoeken of het plaatsen van een warmte-koude-opslag daadwerkelijk mogelijk is. Wij zoeken dit voor u uit zodat u weet waar u aan toe bent.

Een goed advies is het halve werk

Een goed advies is het halve werk. U moet ten slotte wel weten of een warmte-koude-opslag wel geplaatst kan worden in uw buurt of bij uw huis voordat u stappen gaat ondernemen. Wij zoeken dit zo goed mogelijk uit en geven u een passend advies.

offerte formulier

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

    ×