(0)316 22 72 03 Offerte aanvragen

Uw warmtepompen specialist

Bent u op zoek naar een goedkope warmtepomp of vergelijkbare installatie? Welkom bij Rentema Adviesbureau Installatietechniek, uw specialist op het gebied van de warmtepomp. Wij zijn op 1 januari 1999 opgericht in Didam, destijds lag de focus vooral op werktuigbouwkundige installaties. Inmiddels zijn wij door ontwikkelingen in de techniek en het succes van ons kantoor gedwongen om onze expertise uit te bereiden en zo komt u al gauw bij ons terecht als u in de buurt van Didam op zoek bent naar een warmtepomp. Vraag ons gerust om een offerte, wij staan altijd voor u klaar.

Wij verzorgen duurzame energie

Een tijdje terug heeft de Nederlandse regering de ambitie uitgesproken om de CO2 uitstoot met 20% te verminderen. Wij willen hier graag aan bijdragen en hebben ons door de jaren heen steeds meer gericht op duurzame manieren om energie en warmte op te wekken. Daarom kunnen wij u helpen met warmteterugwinning en zonne-energie, maar ook bijvoorbeeld met warmte- en/of koudeopslag in ondergrondse of bovengrondse buffers en aquifers. Onze warmtepomp, die loopt op elektriciteit of een gasmotor, behoort ook tot deze categorie aan duurzame vormen van energie. Vaak word er echter een combinatie van installaties aangebracht en niet slechts een warmtepomp, om een nog duurzamer geheel te verzorgen.

warmtepomp

Vraag het aan een medewerker!

Wilt u meer weten over Rentema Adviesbureau Installatietechniek, kijk dan gerust eens even rond op onze website. U treft hier meer informatie over ons bedrijf, onze expertise en onze diensten. De tabjes boven aan de website zullen u gemakkelijk door de website begeleiden zodat u direct vindt wat u zoekt. U kunt natuurlijk ook meer informatie krijgen over onze diensten met betrekking tot een warmtepomp, of u kunt even contact opnemen met ons klantvriendelijke personeel. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor een warmtepomp. Op ons kunt u rekenen.

offerte formulier

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

    ×