(0)316 22 72 03 Offerte aanvragen

Duurzame energie bij u thuis?

Op zoek naar een duurzame energie-installatie? Wat dacht u van warmtepompen? Bij Rentema Adviesbureau Installatietechniek kunnen wij u eenvoudig aan professionele warmtepompen helpen die u veel energie en daarmee kosten zullen besparen. Wij zijn de perfecte partner. Zo hebben onze medewerkers de juiste kwalificaties en minstens vijf jaar ervaring, zijn wij ingericht op uw comfort en gaan wij altijd uiterst klantvriendelijk te werk. Wij handelen volgens een no-nonsense werkwijze en dit heeft al talloze tevreden klanten opgeleverd. Graag vertellen wij meer over onze diensten, maar laten we eerst eens nadenken over wat warmtepompen nu eigenlijk doen.

Bespaar op uw energiekosten

De Nederlandse regering heeft de ambitie uitgesproken om de CO2 uitstoot in ons land met 20% te verminderen. Wij helpen de regering graag om dit doel te bereiken en u kunt hier ook eenvoudig aan meewerken. Wij hebben de afgelopen jaar steeds meer de focus gelegd op het onderzoeken van duurzame vormen van energie en wij ontwerpen graag installaties die efficiënt en zuinig met energie omgaan. Als onderdeel hiervan, hebben wij ook warmtepompen ontworpen die worden gedreven door elektriciteit of gasmotoren. Vaak worden deze echter gecombineerd met andere installaties zoals warmteopslag, warmteterugwinning en warmte-krachtkoppeling, om een nog duurzamer geheel te vormen.

Warmtepompen

Wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij hebben een aantal diensten waarin wij u kunnen helpen met uw persoonlijke warmtepompen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld uw warmteverlies voor u berekenen of juist de kosten bepalen die warmtepompen voor u met zich mee zouden brengen. Ook kunnen wij uw woning eens grondig inspecteren om te bepalen hoe en wat het beste voor u zou werken en wij kunnen u vakkundig en nauwkeurig advies geven over uw mogelijkheden. Ten slotte kunnen wij een installatie voor u ontwerpen met daarin eventueel warmtepompen. Om direct gebruik te maken van onze diensten kunt u het beste even contact opnemen per telefoon of via het formulier.

offerte formulier

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

    ×