(0)316 22 72 03 Offerte aanvragen

Een gunstige warmteverliesberekening laten maken

Een warmteverliesberekening is een berekening waarin rekening wordt gehouden met het verlies van de warmte in een huis door de muren, de grond en het dak van een woning. Wanneer u een goede berekening van het warmte verlies laat maken door ons weet u wat u in de toekomst wellicht kan gaan veranderen in huis. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van een goede overzichtelijke warmteverliesberekening. Bij ons bent u dus aan het juiste adres.

Geld besparen

In de warmteverliesberekening kunt u zien hoeveel warmte er verloren gaat in uw huis via de muren, de grond en het dak. Dit kunnen wij voor u onderzoeken waardoor u een goed beeld heeft van uw huis en hoeveel u verbruikt. Als er veel warmte verloren gaat via de muren, is het slim om in de toekomst de muren te gaan isoleren. Hierdoor gebruikt u straks minder warmte waardoor u geld bespaard op de vaste lasten. Ook met een verbouwing of bij het kopen van een nieuw huis is het fijn om een goede warmteverliesberekening in te zien. U krijgt meteen een beeld van de ruimte en wat u moet gaan aanpassen voor een zuiniger huis.

Warmteverliesberekening

Laat u adviseren

Aan de hand van de warmteverliesberekening kunt u dus zien wat u kunt verbeteren in een huis om hiermee geld te besparen. Wij kunnen u adviseren over verschillende oplossingen of mogelijkheden die hiervoor mogelijk zijn. U kunt ons altijd bereiken voor een goed en duidelijk advies maar ook voor andere zaken zoals:

  • Het maken van calculaties.
  • Het maken van technische berekeningen./li>
  • Het houden van inspecties.
  • Het engineeren en tekenen van technische ontwerpen.
  • Het geven van een passend advies.

Twijfel niet te lang

Twijfel niet te lang maar neem contact met ons op. Een goed advies is vaak het halve werk en zorgt ervoor dat u meer duidelijkheid krijgt over bepaalde zaken. Ook kunt u geld gaan besparen door de resultaten van de warmteverliesberekening aan te pakken. Geld besparen, wie wil dat nou niet?

offerte formulier

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

    ×